Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
Ημερολόγιο - Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 11:50

Μέχρι τις κάλπες ελπίζω να υπάρξουν εξελίξεις που θα δώσουν τη δυνατότητα να εκφραστεί ο χώρος μας

Συνέντευξη στον Real 97,8 fm και στους δημοσιογράφους Δ. Καμπουράκη και Στ. Κασίμη

"Η ΝΔ είναι μια υπέρβαση που εγώ δεν μπορώ να κάνω. Σέβομαι και τιμώ τη ΝΔ αλλά είμαι αλλού, στον ενδιάμεσο χώρο παλέψαμε και δεν πετύχαμε διότι υπάρχει μια αντίληψη στο ΚΙΝΑΛ ότι «εδώ είναι το ΠΑΣΟΚ και άμα θέλετε» με την οποία δεν μπορεί να συμβιβαστεί κάποιος εύκολα. Από εκεί και πέρα ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κατά την γνώμη μου ο τόπος που μπορούν οι απόψεις οι δικές μας να υπάρξουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει προσπάθειες να διαμορφώσει ένα καινούργιο πρόσωπο αλλά είναι μακριά ακόμα από αυτό που χρειάζεται, δηλαδή τις μεγάλες τομές στην πολιτική του, στη φυσιογνωμία του και τη συμπεριφορά του, για να πείσει ότι πια δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε. Η απόσταση είναι μεγάλη."

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 11:40

Πρόσκληση σε διάλογο - Για μια νέα αρχή

Οι πρόσφατες συζητήσεις ομάδας στελεχών μας με συντρόφους του ευρύτερου χώρου μας, που σήμερα βρίσκονται εντός ή εκτός πολιτικών κομμάτων και κινήσεων, οδήγησαν στη συμμετοχή και στήριξη της πρωτοβουλίας «Για μια νέα αρχή» με την υπογραφή του κειμένου έκκλησης-πρόσκλησης σε διάλογο από στελέχη μας.

Η επιτροπή της πρωτοβουλίας θα πραγματοποιήσει την πρώτη ανοιχτή συνάντησή της την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 11 πμ, στο ξενοδοχείο Στάνλεϋ, πλατεία Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο.

Οι ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς στηρίζουμε ενεργά την πρωτοβουλία «Για μια νέα αρχή».

Σας καλούμε να συμβάλετε στην πολύ σημαντική αυτή πρωτοβουλία ενδυναμώνοντας το διάλογο.

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 11:39

Για τον Στέλιο Ζαμάνο

Αποχαιρετούμε τον Στέλιο Ζαμάνο, τον σπουδαίο Έλληνα, τον συνεπή αγωνιστή, τον γλυκύτατο άνθρωπο.

Φεύγουν ένας-ένας οι άνθρωποι που στήριξαν τα αριστερά μας όνειρα.

Αντίο σύντροφε Στέλιο.

Σ.Λ.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK