Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
Ημερολόγιο - Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 18:12

Ο χώρος που πρόκειται να διαμορφωθεί πρέπει να δηλώσει εξ αρχής ότι δεν θα αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη

Σημεία συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 και στη δημοσιογράφο Νόνη Καραγιάννη

«Ο χώρος που πρόκειται να διαμορφωθεί πρέπει να δηλώσει εξ αρχής ότι δεν θα αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη» δήλωσε νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9.84 και στην εκπομπή ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ με τη Νόνη Καραγιάννη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σπύρος Λυκούδης. Πρόσθεσε ότι στο πολιτικό του πρόγραμμα, ο νέος φορέας πρέπει να έχει την επιλογή των κυβερνήσεων συνεργασίας για να κυβερνηθεί η χώρα:

Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 13:32

Η αποεπενδυτική πολιτική στην Ελλάδα είναι καταστροφική

Σημεία συνέντευξης στο Ραδιόφωνο 24/7 88,6 FM και στην εκπομπή "Αντίμετρα" με τους Στ. Τζανάκη και Γ. Μελιγγώνη.

Για το Ελληνικό

Δημοσιογράφος: Καταρχάς ένα σχόλιο σας για την χθεσινή απόφαση του ΚΑΣ και το σκηνικό απεμπλοκής – ποιος ξέρει; - που φαίνεται διαμορφώνεται σε ό,τι αφορά στην επένδυση στο Ελληνικό.

Σπ. Λυκούδης: Εύχομαι να υπάρξει απεμπλοκή αν και δεν ξέρω ακριβώς με την απόφαση που πήρε το ΚΑΣ κατά πόσο θα υπάρξει μια ευρύτερη συνεννόηση, δηλαδή και κυβερνητική και των επενδυτών. Θεώρησαν ότι ένα τμήμα είναι αρχαιολογικός χώρος, ένα άλλο όχι, δεν ξέρω το τμήμα που ακριβώς εμπίπτει στα σχέδια των επενδυτών. Δεν είμαι βέβαιος για την εξέλιξη, το παρακολουθώ. Η κυβερνητική ανακοίνωση έχει μια σχετική ανακούφιση, από ότι διαβάζω, αλλά δεν νομίζω ότι είναι και αυτή σαφής σε σχέση με τη λύση του θέματος για τους επενδυτές.

Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 11:10

Αθήνα 9,84 FM

Συνέντευξη στην εκπομπή "Αθήνα Σήμερα" και στη δημοσιογράφο Ν. Καραγιάννη.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK