Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς

Ανακοίνωση των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς

Οι ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς χαιρετίζουν την αθρόα προσέλευση των πολιτών στην ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής για την ανάδειξη του επικεφαλής του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες δημοκράτες-ισσες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, περιμένοντας ακόμα και ώρες στις μεγάλες ουρές μπροστά στις κάλπες, δεν έκαναν τίποτα άλλο απ΄ το να καταθέτουν την πίστη τους και το πάθος τους για να στηρίξουν το μεγάλο εγχείρημα, της συγκρότησης της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Οι ΜΕΤΑ συγχαίρουν όλους τους υποψήφιους για την προσπάθεια τους και πρώτα απ΄όλα τους δυο συναγωνιστές που πρώτευσαν.

Συγχαίρουν επίσης τον Ν. Αλιβιζάτο και την Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας για την εργώδη προσπάθεια τους σε όλη την προηγούμενη φάση.

Καλούν τέλος τις 210 χιλιάδες των πολιτών του πρώτου γύρου να προσέλθουν στις κάλπες και την προσεχή Κυριακή γιατί η συγκρότηση του Νέου Φορέα είναι στα χέρια όλων μας.

 

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK