Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς

Ανακοίνωση Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς

Φίλες και Φίλοι,

Γνωρίζετε ότι την ερχόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου, διεξάγεται ο πρώτος γύρος της ψηφοφορίας για την ανάδειξη επικεφαλής του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς.

Οι Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς από την ίδρυσή μας θέσαμε ως βασικό στρατηγικό στόχο την ενότητα του χώρου της Κεντροαριστεράς. Πρωτοστατήσαμε, επιμείναμε και οι εξελίξεις μας δικαίωσαν. Το νερό μπήκε στο αυλάκι.

Αλλά αυτό δεν αρκεί. Γνωρίζετε βεβαίως ότι οι διαδικασίες που εμείς είχαμε προτείνει για τη συγκρότηση του Νέου Φορέα δεν είναι αυτές που ακολουθήθηκαν τελικά.

Ωστόσο, ο κύβος έχει ριφθεί.

Οφείλουμε όλοι να δώσουμε μαζικά το παρών στις κάλπες σταθμίζοντας σοβαρά τα σημερινά δεδομένα αλλά με νου και γνώση και για την Επόμενη Ημέρα. Με κατεύθυνση συμμετοχής σε όλες τις διαδικασίες που θα επακολουθήσουν. Παρόντες με ισχυρή φωνή και με τη δική μας ταυτότητα.

Να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή του δημοκρατικού κόσμου στην ψηφοφορία. Η μαζική προσέλευση στις κάλπες είναι η σφραγίδα επιτυχίας του εγχειρήματος.

Όλοι μας στις Κάλπες την Κυριακή.

Καλή και χρήσιμη ψήφο.

 

Για τους Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς

Σπύρος Λυκούδης

Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2017

 

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK