Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς

Β’ Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των «ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς».


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

«ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς»

Τρίτη 10 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Πολιτική Κίνηση «ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς» συγκαλεί τη Β’ Πανελλαδική Συνδιάσκεψή της που θα γίνει στην Αθήνα στις 27 Μαΐου 2017.

Η Συνδιάσκεψη θα συζητήσει και θα εγκρίνει τις ανανεωμένες Προγραμματικές Θέσεις της Κίνησης και τους Πολιτικούς Στόχους της και θα λάβει αποφάσεις σχετικά με την οργάνωση, ενίσχυση και δημόσια παρουσία της σε πανελλαδική κλίμακα ούτως ώστε, από ισχυρότερη θέση, να συμβάλλει πιο αποφασιστικά στις προσπάθειες για την αναγκαία ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Στόχος η δημιουργία νέου Ενιαίου Πολιτικού Φορέα στον οποίο θα εκφραστούν όλα τα κόμματα, κινήσεις και προσωπικότητες του χώρου.

Στη Συνδιάσκεψη θα συμμετάσχουν τα στελέχη της Κίνησης από την Αθήνα, τον Πειραιά και την Αττική, καθώς και εκπρόσωποι των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς από την Περιφέρεια.

Την Συνδιάσκεψη μπορούν να παρακολουθήσουν επίσης, όσοι φίλοι και φίλες, συμφωνούν με τις βασικές Αρχές, τις Αξίες καθώς και τους γενικούς Πολιτικούς Στόχους της Κίνησης, όπως έχουν διατυπωθεί στο κείμενο «Αρχές, Αξίες και Πολιτικοί Στόχοι» της Α’ Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης στις 8 Οκτωβρίου 2015.

(Διαβάστε εδώ το κείμενο Αρχές, Αξίες και Πολιτικοί Στόχοι )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Πολιτική ομιλία του επικεφαλής της Κίνησης Σπύρου Λυκούδη.

Προγραμματικές Θέσεις.

Οργανωτικά ζητήματα.

Τοποθετήσεις Συνέδρων

Έγκριση Πολιτικής Διακήρυξης.

Συγκρότηση νέου Πανελλαδικού Συμβουλίου και Συντονιστικής Γραμματείας.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 27 Μαΐου 2017

‘Ώρες εργασίας: 10.30 π.μ. – 4.30μ.μ.

Χώρος: Πολυχώρος Χυτήριο (αίθριο) Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK