Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Βίντεο

Συνέντευξη στο Mega

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega:

Για το ταξίδι του Α. Τσίπρα στην Γερμανία:

Καλά έκανε ο κύριος Τσίπρας και πήγε και συνάντησε την κυρία Μέρκελ και καλά έκανε και έθεσε το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων στο επίπεδο του ηθικού. Έτσι και το ζήτημα ετέθη, αλλά και φύγαμε από αυτήν την παραφροσύνη του αντιγερμανισμού όλης της τελευταίας περιόδου. Αλλά δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι όλα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την προεκλογική αλλά και την μετεκλογική ρητορική του.

Για το θέμα του ΦΠΑ και των φόρων:

Προσωπικά πιστεύω όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης ότι ο φόρος είναι όπλο στα χέρια των φτωχών αλλά και της αριστεράς. Υπό μία προϋπόθεση: ότι θα είναι δίκαιος. Στην Ελλάδα δυστυχώς έχει φορολογηθεί αμείλικτα και με πολύ άδικο τρόπο ο κόσμος που δεν έχει λεφτά και έχει μείνει έξω από την φορολόγηση ο κόσμος που έχει γεμάτες τις τσέπες.  Εδώ χρειάζεται μία ολοκληρωμένη διαφορετική πολιτική αλλά αμφιβάλω αν έχει την τόλμη να την αποφασίσει η κυβέρνηση.

Για τις παρελάσεις:

Μεγάλωσα στα αθώα χρόνια και δεν με ενοχλούν οι παρελάσεις στις εθνικές γιορτές. Θέλω να είμαι ειλικρινής: οι κατηγορίες ότι οι παρελάσεις μαθητών είναι ένδειξη υποταγής στον μιλιταρισμό, μου φαίνονταν πάντα αστείες.  Αντίθετα, με ενόχλησαν οι απόπειρες διάλυσης των παρελάσεων τα τελευταία χρόνια. Σήμερα υπάρχει μία απίστευτη υποκρισία γύρω από το θέμα. Εκεί που πέρσι οργανώναμε τη διάλυση της παρέλασης γιατί δεν αντέχαμε τα οικονομικά μέτρα, σήμερα δηλώνουμε ότι την κάνουμε ελεύθερα για τον λαό, χωρίς κάγκελα, με νταούλια και ζουρνάδες. Αυτή είναι τεράστια υποκρισία. Πολύ περισσότερο με ανησυχεί που εμπλέκεται και ο στρατός στην μέση. Πέρα από όλα τα άλλα η εντολή «Βάλτε τις στολές σας όλοι οι στρατιωτικοί και εμφανιστείτε στις πλατείες» πολιτικά με γεμίζει σκοτεινές σκέψεις του παρελθόντος.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK