Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Βίντεο

Ο ΣΥΡΙΖΑ να επιμείνει στην στροφή προς τον ρεαλισμό

Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή των Β. Λυριτζή και Δ. Οικονόμου

«Το Ποτάμι αλλά και η πλειονότητα των βουλευτών αλλά και του κόσμου εύχεται να πάει καλά η διαπραγμάτευση», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α’ Αθήνας ενώ εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πάει καλά στη διαπραγμάτευση διότι έχει κάνει μια σοβαρή στροφή προς την πραγματικότητα».

«Αν χρειαστεί στην κυβέρνηση πολιτική συμπαράσταση για να κάνει η χώρα βήματα προς τα εμπρός και όχι για να διατηρηθεί στην εξουσία προφανώς δεν υπάρχει κόμμα που να μην αισθανθεί εθνική υποχρέωση να την δώσει», πρόσθεσε, ενώ εξέφρασε την αμφιβολία του για τα κατά πόσο θα υπάρξουν αποφάσεις μετά το αποψινό Eurogroup. «Δεν είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι σήμερα απλώς θα ανακοινωθεί το πού συμφωνούμε και πού όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ζήτημα της εκλογής νέου Προέδρου Δημοκρατίας, ο Σπύρος Λυκούδης ξεκαθάρισε πως «περιμένουμε το όνομα για να δούμε αν συνθέτει τα στοιχεία που πρέπει να συγκεντρώνει ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK