Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
Ημερολόγιο - Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 13:53

Κλείνουν 11 ξενώνες για ασυνόδευτα παιδιά;

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης

176 παιδιά κινδυνεύουν να βρεθούν στο «έλεος της τύχης τους» αφού η ΜΚΟ Praksis ανακοίνωσε ότι θα υποχρεωθεί να ανακαλέσει τη λειτουργία των 11 ξενώνων ασυνόδευτών ανηλίκων που διατηρεί σε Αθήνα, Πάτρα , Θεσσαλονίκη, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της εκταμίευσης του συνόλου του ποσού από τα σχετικά κονδύλια για τους πρόσφυγες.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης:

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 13:40

Το Γηροκομείο Αθηνών βρίσκεται σε οριακή κατάσταση

Ο Σπύρος Λυκούδης κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Γηροκομείο Αθηνών. 

Το Γηροκομείο Αθηνών, που λειτουργεί αδιάκοπα από το 1864, οδηγείται συνεχώς προς την πλήρη παρακμή του λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και λόγω της κακοδιαχείρισης που οδήγησε πριν από δύο περίπου χρόνια την τότε διοίκηση στο να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη. Ο Δήμος Αθηναίων κατάφερε να κηρύξει έκπτωτη την υπόδικη διοίκηση και να διορίσει προσωρινή διοίκηση σε συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του Δήμου και την κεντρική διοίκηση, με αποτέλεσμα η κατάσταση στο Γηροκομείο να ομαλοποιηθεί.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης: 

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK