Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
Ημερολόγιο - Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 13:09

Ένας πολιτικός προβληματισμός είναι σωστός ή λανθασμένος, δεν είναι ένοχος

Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ 100,3 fm, στην εκπομπή "Ημερολόγιο" με τον δημοσιογράφο Π. Τσίμα

Ήθελα να κουβεντιάσουμε λίγο για το τι γίνεται. Μετέχετε σε ένα νέο πολιτικό σχηματισμό που του δώσατε το όνομα «Κίνημα Αλλαγής» και έχουμε όλοι την εντύπωση σαν όλοι που συμμετέχουν εκεί να μην το έχουν πάρει απόφαση ότι είναι σε έναν καινούργιο σχηματισμό. Δηλαδή μου έχουν κάνει εντύπωση μερικά πράγματα τώρα τελευταία. Συμβαίνει κάτι, βγάζει μια ανακοίνωση το Κίνημα Αλλαγής, βγάζει μια ανακοίνωση το Ποτάμι, βγάζει και μια ξεχωριστή ανακοίνωση η ΔΗΜΑΡ. Έχει αποφασιστεί, το έχουν πάρει απόφαση όλοι ότι είναι σε έναν καινούργιο πολιτικό σχηματισμό ή αυτό είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση;

Υπάρχουν ιδιαιτερότητες σε αυτό το ζήτημα και νομίζω ότι η ερώτηση ανοίγει ένα θέμα που θα έπρεπε να πω πολλά και ίσως και ο χρόνος δεν μας παίρνει. Έχει να κάνει με το πώς αντιλαμβάνεται κάποιος τον φορέα στον οποίο λειτουργούμε ως πρόσωπα και ως χώροι. Εγώ έχω δώσει έναν πολιτικό ορισμό σε αυτή τη συνάντηση που νομίζω ότι είναι ακριβής και πιστεύω ότι με βάση τις εξελίξεις μάλλον δικαιώνομαι για αυτό που λέω.

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 10:40

ΣΚΑΙ 100,3 fm

Συνέντευξη στην εκπομπή "Ημερολόγιο" με τον Π. Τσίμα.

Ενδιαφέροντα άρθρα

23.05.2023

Μετά τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, τι; του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.05.2023

Το τέλος του καιροσκοπικού ριζοσπαστισμού, του Β. Βαμβακά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK