Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
Ημερολόγιο - Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 14:28

Στα μεγάλα εθνικά θέματα ποτέ ο διχασμός δεν έφερε αποτέλεσμα

Συνέντευξη στο Ραδιόφωνο 24/7 88,6 FM και στην εκπομπή "Αντίμετρα" με τους Στ. Τζανάκη και Γ. Μελιγγώνη

Αναρωτιόμαστε πώς είδατε εσείς το χθεσινό συλλαλητήριο και αν αλλάζει κάτι στην επόμενη ημέρα σε σχέση με την ουσία, δηλαδή με το πολιτικό σκηνικό αλλά και με το πώς γίνεται η διαπραγμάτευση για την επίλυση του Μακεδονικού;

Ήταν ένα μεγάλο συλλαλητήριο με χιλιάδες κόσμου που κανένας δεν μπορεί να το αγνοήσει και κανένας δεν μπορεί να το περιφρονήσει. Ένας κόσμος που μαζεύεται και είναι τόσος πολύς – ανεξάρτητα από τις διαμάχες για τον αριθμό των συγκεντρωθέντων, ήταν ένα πάρα πολύ μεγάλο συλλαλητήριο με πάρα πολύ κόσμο - είναι κάτι το οποίο πρέπει να το πάρουμε όλοι υπόψιν μας.

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 10:15

Ραδιόφωνο 24/7 88,6 fm

Συνέντευξη στην εκπομπή "Αντίμετρα" και στους δημοσιογράφους Γ. Μελιγγώνη και Στ. Τζανάκη.

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 09:43

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., μία ακόμα ελλειμματική ΔΕΚΟ

Με αφορμή την πρόσφατη υπογραφή του προϋπολογισμού της Αττικό Μετρό Α.Ε. από τους αρμόδιους Υπουργούς, οι βουλευτές με το Ποτάμι, Σπύρος Λυκούδης (Α’ Αθηνών) και Γρηγόρης Ψαριανός (Β’ Αθηνών), κατέθεσαν σχετική ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Υποδομών & Μεταφορών.

Όπως αναφέρουν, η Αττικό Μετρό Α.Ε. είναι σταθερά ελλειμματική τα τελευταία χρόνια με το έλλειμα για το 2018 να προϋπολογίζεται στα 98,5 εκατ. ευρώ, ενώ τον λογαριασμό καλούνται να πληρώσουν για ακόμα μία φορά οι φορολογούμενοι. Επιπλέον, διαπιστώνουν ότι παρά την πρόσφατη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου με προφανή σκοπό την αύξηση των εσόδων της ΣΤΑΣΥ, ποσοστό των οποίων λαμβάνει και η ελλειμματική Αττικό Μετρό Α.Ε., δεν λειτουργούν ακόμα οι ηλεκτρονικές πύλες εισόδου στα μέσα σταθερής τροχιάς με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η λαθρεπιβίβαση και η απώλεια εσόδων.

Οι κ.κ. Λυκούδης και Ψαριανός ζητούν, λοιπόν, να μάθουν από τους αρμόδιους Υπουργούς πως εξηγούν το γεγονός ότι η Αττικό Μετρό Α.Ε. σημειώνει συνεχώς ελλείμματα, καθώς και εάν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο εξορθολογισμού για την εξάλειψη αυτών. Τέλος, ρωτούν τον χρονικό προγραμματισμό του αρμόδιου Υπουργείου για την πλήρη λειτουργία των ηλεκτρονικών πυλών στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Ενδιαφέροντα άρθρα

23.05.2023

Μετά τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, τι; του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.05.2023

Το τέλος του καιροσκοπικού ριζοσπαστισμού, του Β. Βαμβακά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK