Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
Ημερολόγιο - Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 13:06

Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ δια μεταγραφών δεν μπορεί να ονομάζεται προοδευτικό μέτωπο

Σημεία συνέντευξης στο Ραδιόφωνο 24/7 88,6 fm και την εκπομπή "Κέντρο Ελέγχου" με τους δημοσιογράφους Μ. Χωριανόπουλο, Γ. Καρελιά και Έλ.Τριανταφύλλου.

Για την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να συγκροτήσει το προοδευτικό μέτωπο

Είναι εύλογη ερώτηση και απολύτως επίκαιρη με βάση την κινητικότητα που υπάρχει όλη αυτή την περίοδο. Κοιτάξτε να δείτε, εγώ πιστεύω από χρόνια στην αναγκαιότητα αυτού του μεγάλου προοδευτικού μετώπου. Να είμαστε όμως συνεννοημένοι. Έχει πολύ μεγάλη σημασία πως το εννοεί κάποιος. Διότι παραδείγματος χάριν η λογική προσπάθεια που κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να διευρύνει την πολιτική του επιρροή ενόψει της κάλπης, μπορεί να συνιστά μια επιλογή για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά νομίζω απέχει πάρα πολύ από το να ονομάζεται συγκρότηση του προοδευτικού μετώπου. Είναι άλλο πράγμα να επιδιώκει κάποιος την διεύρυνση της επιρροής του κάνοντας μεταγραφές, και άλλο αυτό το πράγμα να το ονομάζει συγκρότηση του ευρύτερου προοδευτικού χώρου. Αυτό δεν είναι ακριβές, γιατί ένα προοδευτικό μέτωπο απαιτεί άλλα πράγματα πιο ουσιαστικά, ανατροπή των πολιτικών που άσκησε, διαφορετική πολιτική συμπεριφορά, αλλαγή στην φυσιογνωμία του, μεγάλες τομές δηλαδή που αν τις επιχειρούσε πραγματικά, επειδή αποτελεί μεγάλο τμήμα του ευρύτερου χώρου, θα ήταν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Είναι άλλο αυτό και άλλο η προσπάθεια να διευρύνει την επιρροή του. Καθόλα θεμιτή, αλλά άλλο πράγμα.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 12:30

Ραδιόφωνο 24/7 88,6 fm

Συνέντευξη στην εκπομπή "Κέντρο Ελέγχου" με τους δημοσιογράφους Μ. Χωριανόπουλο, Γ. Καρελιά και Έλ.Τριανταφύλλου.

Ενδιαφέροντα άρθρα

24.11.2019

Ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής και οι καραβιές των απελπισμένων, του Γ. Παγουλάτου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
29.08.2019

Το κέρδισε επάξια ο Μπόρις το «fuck you» του Γκραντ, του Χρ. Μιχαηλίδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28.08.2019

Ναι, απέτυχε!, της Ρ. Βιτάλη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK