Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ

Κοινοβουλευτικός έλεγχος

Η Επίκαιρη Ερώτηση του Σπύρου Λυκούδη, Βουλευτή Α' Αθήνας προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σχετικά με την προσπάθεια απόκρυψης του ζητήματος των αιώνιων φοιτητών κατατέθηκε στις 27/3/2019 και δεν έχει απαντηθεί ακόμα. 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης: 

Η Ερώτηση του Σπύρου Λυκούδη, Βουλευτή Α' Αθήνας προς την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία κατατέθηκε δύο φορές μέχρι σήμερα ως επίκαιρη... και δεν έχει απαντηθεί ακόμα. 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης:

Την προκήρυξη για το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης της κυκλοφορίας των έντυπων εκδόσεων των περιοδικών και εφημερίδων, περιοδικού και ημερήσιου τύπου, φέρνουν στη Βουλή με ερώτηση την οποία κατέθεσαν οι βουλευτές με το Ποτάμι Γιώργος Μαυρωτάς και Σπύρος Λυκούδης. Απευθυνόμενοι στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά καθώς και στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου ζητούν απαντήσεις ως προς ορισμένα ζητήματα σχετικά με τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της εν λόγω προκήρυξης η οποία σημειωτέον ακόμη μετά από 7 μήνες δεν έχει καταλήξει σε ανάδοχο για να αρχίσει η υλοποίηση του έργου.

Συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης του Σπύρου Λυκούδη, Βουλευτή Α' Αθήνας προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με την πορεία υλοποίησης της μεταρρύθμισης του τομέα υγείας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο και το βίντεο της Επίκαιρης Ερώτησης:

Ενδιαφέροντα άρθρα

24.07.2020

Το πρώτο πλακάτ της Μεταπολίτευσης και η Κίττυ Αρσένη, του Τ. Σαμαντά

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.07.2020

Η μέρα που θα χαιρόταν ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης, του Τ. Σαμαντά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
07.07.2020

Δικαίωμα του συνέρχεσθαι: η ώρα της αλήθειας, του Ν. Αλιβιζάτου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK