Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ

Κοινοβουλευτικός έλεγχος

Συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης του Σπύρου Λυκούδη, Βουλευτή Α' Αθήνας προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με την πορεία υλοποίησης της μεταρρύθμισης του τομέα υγείας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο και το βίντεο της Επίκαιρης Ερώτησης:

Συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης του Σπύρου Λυκούδη, Βουλευτή Α΄ Αθήνας προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας των μεταναστών στην Νέα Μανωλάδα μετά την φωτιά. 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο και το βίντεο της Επίκαιρης Ερώτησης:

Συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Α' Αθήνας με το Ποτάμι Σπύρου Λυκούδη προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Γηροκομείο Αθηνών.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης:

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης

176 παιδιά κινδυνεύουν να βρεθούν στο «έλεος της τύχης τους» αφού η ΜΚΟ Praksis ανακοίνωσε ότι θα υποχρεωθεί να ανακαλέσει τη λειτουργία των 11 ξενώνων ασυνόδευτών ανηλίκων που διατηρεί σε Αθήνα, Πάτρα , Θεσσαλονίκη, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της εκταμίευσης του συνόλου του ποσού από τα σχετικά κονδύλια για τους πρόσφυγες.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης:

Ενδιαφέροντα άρθρα

27.02.2019

Η σοφία του «καναπέ», του Β. Πεσμαζόγλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
09.02.2019

Ο πόλεμος που χάνουμε, του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
20.01.2019

Μια δολοφονία και η γλώσσα του μίσους, του Γ. Τσακνιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK