Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Βίντεο

Η κυβέρνηση έχει κάνει στροφή προς τον ρεαλισμό

Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και στον Γ. Αυτιά

«H κυβέρνηση έχει την ομόθυμη στήριξη όλου του πολιτικού κόσμου» σημείωσε ο Σπύρος Λυκούδης, στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου. Πρόσθεσε πως «δεν είναι αυτή η ώρα για να ασκηθεί κριτική. Η κυβέρνηση πρέπει να καταθέσει το πολιτικό της σχέδιο. Αν δεν έχει επιτυχία θα έχει το κόστος μιας μη επιτυχημένης διαπραγμάτευσης».

Ο κ. Λυκούδης επεσήμανε ακόμη πως «η κυβέρνηση έχει κάνει μια στροφή προς τον ρεαλισμό. Αυτό ενδεχομένως να δημιουργεί δυσκολίες και επιφυλάξεις στο εσωτερικό της. Έχοντας αυτό υπόψη του ο Σταύρος Θεοδωράκης, κάλεσε τον Πρωθυπουργό να προχωρήσει χωρίς επιφυλάξεις».

«Χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση απ’ όλους μας. Η στήριξη που έχει η κυβέρνηση από τον πολιτικό κόσμο, είναι σημαντικό όπλο» πρόσθεσε ο ίδιος και κατέληξε τονίζοντας την ανάγκη «να προσέξουμε μήπως τώρα πανηγυρίζουμε συμφωνίες και τελικά καταλήξουμε στο ίδιο ερώτημα: ‘’στην τσέπη μου θα δω διαφορά;’’». «Διότι έρχεται η ποσοτικοποίηση των μέτρων, την οποία περιμένουμε να δούμε» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ενδιαφέροντα άρθρα

08.07.2019

Ανασύνταξη εναντίον διχασμού, του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
14.06.2019

Πρώτη φορά Αριστερά χωρίς ταυτότητα, του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
05.06.2019

Μιλώντας για τη Σοσιαλδημοκρατία, του Τ. Γιαννίτση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK