Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Ενδιαφέροντα άρθρα

Το καυτό “στριπτίζ” τον λαϊκιστών,αντιευρωπαίων και ακροδεξιών

Του Αντώνη Τριφύλλη 

Δυο χρόνια τώρα οι δημοκρατικές δυνάμεις στην Ευρώπη προσπαθούν με όλα τα ορθολογικά μέσα να αποκαλύψουν την πραγματική και αποκρουστική μορφή των εχθρών της Ευρώπης. Προσπαθούν να πουν την αλήθεια για την ατζέντα που στηρίζεται σε ψέματα, μίσος και δημαγωγία. Εις μάτην. Ο δήθεν απλοϊκός , φιλολαϊκός λόγος τους είναι ακαταμάχητος.

Τώρα βέβαια, που βλέπουν ότι η κοινή γνώμη στρέφεται σε όλες τις χώρες υπέρ της Ε.Ε. σαν λιμάνι ασφάλειας, αποφάσισαν να εξαλείψουν από τα συνθήματά τους την έξοδο από την Ευρώπη και την Ευρωζώνη. Και ενώθηκαν, οι σημαντικότεροι από αυτούς, στην ιδέα της ρωσικής έμπνευσης ‘’Ευρώπης των Εθνών’’. Ακούγεται ωραίο το γαργάλημα στον εθνικιστικό πυρήνα του είναι μας , αλλά στην ουσία έχουν τον ίδιο στόχο. Να καταστρέψουν την Ε.Ε. και να τους παραδοθεί η εξουσία. Να την κάνουν τι;

Όπως όλα τα αυταρχικά καθεστώτα, στόχος είναι η διατήρηση της εξουσίας πάσει θυσία, χωρίς να αποκλείονται οι kolotoumbes, και o πλουτισμός των δικών τους παιδιών. Καλώς τα παιδιά. Κι οι άλλοι δεν είναι αναμάρτητοι, αλλά στο σύνολό τους αντιστέκονται. Αυτό που αποκαλύφτηκε στην Αυστρία λίγες ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές φώτισε την πραγματική τους στρατηγική. Την άλωση των ΜΜΕ, της Δικαιοσύνης, των κρατικών μηχανισμών. Το βίντεο είναι ανατριχιαστικό. Ο αρχηγός του συγκυβερνώντας συνασπισμού κ. Στράχερ φαίνεται να προφέρει την δυνατότητα σε εκπρόσωπο Ρώσου ολιγάρχη να εξαγοράσει την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία λαϊκή εφημερίδα ‘’Kronen Zeitung’’ με αντάλλαγμα την πολιτική υποστήριξη και την ανάθεση εργολα και πολλά άλλα ‘’χρηματοοικονομικά’’ που θα ερευνήσει η Αυστριακή Δικαιοσύνη.

Ο Καγκελάριος Κούρτς απέπεμψε τον Αντικαγκελάριο και ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διάλυση της Βουλής. Ο Πρόεδρος δέχτηκε κάνοντας μνεία για διεθνή διασυρμό και άμεση ανάγκη αποκατάστασης της αξιοπιστίας της Αυστρίας την Ε.Ε. Να έχει σχέση άραγε η πρόσφατη κατάθεση του επικεφαλής της Γερμανική Υπηρεσίας προστασίας του Συντάγματος στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής? Ο κύριος αυτός πληροφόρησε τους βουλευτές ότι διέγραψε την Αυστρία από την λίστα των χωρών με την οποία ανταλλάσουν πληροφορίες διαβαθμισμένες, γιατί φοβάται ότι καταλήγουν σε χέρια ξένων χωρών; Αυτά όλα ο εξαπατηθείς κ.Κουρτς τα παρέπεμψε στην Δικαιοσύνη, ο δε Αντικαγκελάριος δεν τα διέψευσε, αλλά τα απέδωσε στο αλκοόλ και στην χαλαρότητα που προκαλεί ο Διόνυσος.

Το σκάνδαλο παρασύρει και όλους όσους ξαφνικά αποκαλύπτονται ‘’ρωσόφιλοι’’ . Την κ. Λεπέν, που είχε παραδεχτεί ότι είχε δεχτεί χρήματα για το κόμμα της. Τον κ. Σαλβίνι που στηρίζει σε κάθε βήμα του την Ρωσική πολιτική ή τον Όρμπαν που ερευνάται από την εξαγορά εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών από ‘’φίλους’’ του. Με κοινοτικά ΕΣΠΑ βεβαίως. Κυρίως όμως υιοθετώντας την μετάλλαξη της Ένωσης σε ‘’Ευρώπη των Εθνών’’. Δηλαδή; Αν κάτι τους εμποδίζει είναι η πιο επιτυχημένη πολιτική της Ένωσης χάριν της οποίας έχουν δημιουργηθεί εκατομμύρια θέσεις εργασίας, αλλά και τα ΕΣΠΑ είναι η εσωτερική αγορά. Η οποία για να λειτουργήσει απαιτείται ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας των κρατών μαλών να εκχωρηθεί στο υπερεθνικό όργανο. Δηλαδή στην Επιτροπή, Το Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Αν αυτά καταργηθούν τότε τέρμα τα ΕΣΠΑ. Και τότε ανοίγει ο δρόμος για απαξίωση των Ευρωπαϊκών αξιών, μεταξύ των οποίων είναι η φιλελεύθερη Δημοκρατία.

Και δική μας Χρυσαυγούλα καταγγέλθηκε και από τους τρεις ευρωβουλευτές της για κακή οικονομική διαχείριση. Σήμερα η ΧΑ μιλάει για την ‘’Ευρώπη των Πατρίδων’’. Ο ύμνος των ναζί του Horz Wenzel και οι λαμπαδηδρομίες είναι ξεπερασμένες ..

Αφήστε δε τον κ. Φάρατζ του οποίου οι δοσοληψίες με τον κύριο χρηματοδότη της καμπάνιας υπέρ του Brexit διερευνώνται .

Εύχομαι, όλα όσα λέγονται για την Ρωσία να είναι ψέματα. Και εύχομαι κάποιοι από τους άδικα κοινωνικά αποκλεισμένους από τις Δημοκρατίες μας να καταλάβουν σε ποιους εναποθέτουν τις τύχες των παιδιών τους. Και τέλος εύχομαι κάποιοι πολιτικοί να μάθουν, ότι με τα φίδια δεν παίζεις. Γιατί τελικά δαγκώνουν και σε παρασύρουν στην λάσπη.

Δημοσιεύθηκε στο orgi.gr 

24/5/2019

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK