Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Γραπτές Συνεντεύξεις

Επιμένω στη συνάντηση του συνόλου των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς

Ο Σπύρος Λυκούδης μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο Action 104,6 FM και στους δημοσιογράφους Χρήστο Κώνστα και Δημοσθένη Καρμοίρη, μεταξύ των άλλων είπε:

"Είδα χθες την ανακοίνωση του Ποταμιού που αφορά στις αποφάσεις της Παρασκευής 10/2 στην κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας. Στη συνεδρίαση αυτή εγώ δεν πήρα μέρος. Ως συνεργαζόμενος με Το Ποτάμι, Βουλευτής Α’ Αθηνών, δεν έχω λείψει από καμία συνεδρίαση της Κ.Ο. για θέματα κοινοβουλευτικής δραστηριότητας. Στη συνεδρίαση της Παρασκευής που είχε ως αντικείμενο λήψη απόφασης για πολιτικούς προσανατολισμούς του κόμματος, δεν παραβρέθηκα διότι ως μη ενταγμένος στο Ποτάμι, ως μη μέλος του, δεν μετέχω σε αποφάσεις για γενικές πολιτικές του επιλογές.

Τώρα επί της ουσίας.

Έχω δηλώσει πολλές φορές και προσφάτως, ότι κάθε κινητικότητα στον ευρύτερο Δημοκρατικό Μεταρρυθμιστικό χώρο που στοχεύει στη συσπείρωση του συνόλου των δυνάμεων είναι θετική.
Οποιαδήποτε συνεργασία έχει ως επιλογή τη συγκρότηση ενός νέου ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς έχει και τη δική μας στήριξη, των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς.

Αν όμως η απάντηση στην αδικαιολόγητη αλαζονεία της μίας πλευράς δεν είναι η επίμονη προσπάθεια υπέρβασής της, αλλά επιμέρους κινήσεις που εξ’ αντικειμένου συντηρούν τις αποστάσεις, δεν είμαστε σε καλό δρόμο."

Ενδιαφέροντα άρθρα

23.05.2023

Μετά τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, τι; του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.05.2023

Το τέλος του καιροσκοπικού ριζοσπαστισμού, του Β. Βαμβακά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK