Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Γραπτές Συνεντεύξεις

Σημεία από τη συνέντευξη στον ALPHA 9,89 FM

Συνέντευξη στον ALPHA 9,89 FM και στο δημοσιογράφο Κ. Χαρδαβέλλα

Για τις κινήσεις και τα καλέσματα στο χώρο της κεντροαριστεράς

Αυτό που έχει ανάγκη ο χώρος είναι μια ανοιχτή διαδικασία για ένα νέο, ενιαίο φορέα και όχι συμπράξεις για να ενισχυθούν οι υπάρχοντες φορείς. Τιμώ το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του αλλά το θέμα δεν είναι να οδηγηθούμε σε συμπράξεις ενίσχυσής του.

Για το τι θα κάνει ο ίδιος και οι ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς εάν γίνει η μεγάλη συνάντηση σε μια ανοιχτή διαδικασία συγκρότησης νέου φορέα και το Ποτάμι δεν ανταποκριθεί

Eαν το ανοιχτό κάλεσμα γίνει με βάση τις προϋποθέσεις που ανέφερα θα ανταποκριθούμε θετικά μιας και αποτελεί στρατηγική μας επιδίωξη. Θεωρώ και ελπίζω πως και Το Ποτάμι θα ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο κάλεσμα συνάντησης του μεταρρυθμιστικού δημοκρατικού χώρου γιατί έχει αξιόλογα στελέχη με δημοκρατικές και μεταρρυθμιστικές πολιτικές.

Για την αποχώρηση του Βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ από το Ποτάμι και την προσχώρησή του στην Δημοκρατική Συμπαράταξη

Αν και εγώ θα αντιμετώπιζα την κίνηση αυτή με άλλον, περισσότερο πολιτικό τρόπο, αναγνωρίζω ότι καθένας έχει διαφορετικό τρόπο που εκφράζεται. Πρέπει να παραδεχτούμε όμως ότι δεν είναι κομψό ένας βουλευτής να αποχωρεί στις 10 το πρωί από ένα κόμμα και στις 12 να έχει προσχωρήσει σε ένα άλλο.

Ενδιαφέροντα άρθρα

23.05.2023

Μετά τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, τι; του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.05.2023

Το τέλος του καιροσκοπικού ριζοσπαστισμού, του Β. Βαμβακά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK