Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Γραπτές Συνεντεύξεις

Προσωπικά θα επιθυμούσα ως πρόεδρο του ΕΣΡ, τον Γιάννη Τζανετάκο

Σημεία από τη συνέντευξη του Σπ.Λυκούδη στο Βήμα FM και στους δημοσιογράφους Ν.Παπαδόπουλο και Μ.Προβατά

Για την προεδρία του ΕΣΡ

«Εγώ προσωπικά θα επιθυμούσα ως πρόεδρο- απολύτως προσωπική αυτή η σκέψη- τον Γιάννη Τζανετάκο. Εγώ προσωπικά ως Σπύρος Λυκούδης. Ξέρω ότι έχει όλα τα στοιχεία μίας ανεξάρτητης υποψηφιότητας, και έχει μία μεγάλη και ιστορική διαδρομή. Εγώ πιστεύω δηλαδή ότι ο Γιάννης Τζανετάκος είναι ένας ιστορικός άνθρωπος της ανεξάρτητης ραδιοφωνίας. Πιστεύω ότι συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία».

Για την πρόταση Β. Πολύδωρα

«Στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, να έχω υποστεί μία εξ αντικειμένου πίεση από το ΣτΕ, σε σχέση με τον νόμο που έφερα, την επομένη το πρωί, θα άλλαζα το κλίμα. Θα έλεγα εντάξει, έκανα μία προσπάθεια, κρίθηκε ότι δεν είναι επιτυχής, διότι η δικαιοσύνη έτσι έκρινε, σήμερα, εγώ έρχομαι με μία πρόταση ανοιχτή και συναινετική να τα βρούμε όλοι, να αλλάξει το κλίμα, αν θέλω να είμαι μία κυβέρνηση που θέλει να παραμείνει στην εξουσία και να θέλει να παίζει ένα ρόλο. Δεν θα ερχόμουν τώρα με κόντρα».

Για την Κεντροαριστερά

«Εγώ βιάζομαι και βιάζομαι και πολύ. Και πιστεύω ότι τον έχει ανάγκη ο τόπος αυτόν τον φορέα και δυστυχώς δεν γίνεται. Νομίζω ότι για την ώρα οι ηγεσίες δεν έχουν οδηγήσει σε συνεννοήσεις».

Ενδιαφέροντα άρθρα

31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
15.05.2022

Η αγωνία ΣΥΡΙΖΑ και ΠαΣοΚ-ΚΙΝΑΛ μετά τα πέναλτι, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
20.04.2022

Την επόμενη φορά θα είναι αλλιώς και δεν είναι πλάκα, του Λ. Καστανά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK