Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Άρθρα-Δηλώσεις

Δήλωση 26 μελών της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ

Η παρακάτω δήλωση υπογράφεται από 26 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς και κατατέθηκε στη συνεδρίαση της 22.2.2014. 

Ψηφίζουμε υπέρ της εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής στην Κεντρική Επιτροπή, γιατί καταρχήν στηρίζουμε κάθε επιλογή του κόμματος που διευρύνει τη σχέση του με προσωπικότητες του ευρύτερου δημοκρατικού σοσιαλιστικού χώρου και ενισχύει το ευρωψηφοδέλτιό μας.Επιπλέον, ψηφίζουμε γιατί συμφωνούμε σε βασικό τμήμα της εισήγησης που αναφέρεται στην Αυτοδιοίκηση. Θέλουμε όμως να καταστήσουμε σαφές, ότι κατά τη δική μας εκτίμηση, οι περί την ΔΗΜΑΡ συνεργασίες που σε αυτήν την φάση υλοποιούνται και τις οποίες τιμούμε, δεν συγκροτούν προφανώς τον προοδευτικό πόλο του δημοκρατικού σοσιαλισμού που προκύπτει ως ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας και δεν απαντούν στην στρατηγική επιλογή του κόμματος για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου δημοκρατικού προοδευτικού χώρου.

Στο μείζον ζήτημα της συνολικής στρατηγικής των συμμαχιών, το οποίο ως έναν βαθμό διαμορφώνει και την πολιτική ταυτότητα του κόμματος, έχουμε διαφωνήσει στο Συνέδριο και παραμένουμε σαφώς στην διαφωνία μας.

ΒΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΖΑΡΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΩΓΩ

ΚΑΡΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΚΑΡΑΦΕΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΕΛΑΙΔΙΤΗΣ ΞΕΝΟΣ

ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΛΙΟΝΑΡΑΚΗ ΜΥΡΣΙΝΗ

ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΜΑΝΔΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΟΚΛΑΝΤ ΖΩΗ ΑΣΤΡΙΝΤ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΙΕΡΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΙΜ

ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΥ ΦΙΛΙΤΣΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ

ΤΣΑΚΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΣΙΚΑΡΔΑΝΗ ΝΤΟΡΑ

ΧΑΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ενδιαφέροντα άρθρα

23.05.2023

Μετά τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, τι; του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.05.2023

Το τέλος του καιροσκοπικού ριζοσπαστισμού, του Β. Βαμβακά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK