Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Άρθρα-Δηλώσεις

Δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Α' Αθήνας με το Ποτάμι σχετικά με τους βανδαλισμούς στο κέντρο της Αθήνας.

Άλλος ένας βανδαλισμός στο κέντρο της Αθήνας.

"Άγνωστοι" προ ημερών έσπασαν την προτομή της Πολιούχου Αθηνάς στον περίβολο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, στην πλευρά της Σόλωνος.
Δυστυχώς η αφελής αλλά και παράλληλα επικίνδυνη αντίληψη ορισμένων ότι "χτυπούν" το σύστημα, καταστρέφοντας στοιχεία της πόλης, συνεχίζεται με απούσα την πολιτεία.
Με δύο ερωτήσεις μου, την υπ΄ αριθμ. 980 στις 16/6/2016 εδώ και την υπ’ αριθ. 47 στις 28/09/2016 εδώ στη Βουλή, έχω ζητήσει να συζητηθεί το θέμα σε δημόσια συνεδρίαση. Στην πρώτη (καταστροφές προτομών των Κώστα Ουράνη, Άγγελου Τερζάκη, Κωστή Μπαστιά, Γιώργου Θεοτοκά και Παντελή Χορν) πήρα υποσχέσεις. Η δεύτερη (καταστροφή προτομής της Λέλας Καραγιάννη στην οδό Τοσίτσα) δεν απαντήθηκε ποτέ.
Και ο βανδαλισμός καλά κρατεί.

Ενδιαφέροντα άρθρα

23.05.2023

Μετά τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, τι; του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.05.2023

Το τέλος του καιροσκοπικού ριζοσπαστισμού, του Β. Βαμβακά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK