Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
Ημερολόγιο - Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 15:40

Συνάντηση του Σπύρου Λυκούδη με τον Γιώργο Καμίνη

Συναντήθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης και ο επικεφαλής των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης.

Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα, συζητήθηκε το θέμα της συγκρότησης του νέου φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης.

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 12:50

Ναι στο νέο φορέα για να εμποδίσουμε την λεηλασία της Κεντροαριστεράς από ψευδώνυμους εκφραστές της

Συνέντευξη στον Αθήνα 9,84 fm και στον δημοσιογράφο Ηλ. Κανέλλη

Θα ήθελα μια γνώμη, όχι για τις ευθύνες του κράτους, τις έχουν επισημάνει διαχρονικώς, όχι σε αυτήν την κυβέρνηση, όλοι οι σοβαροί συνομιλητές μας στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις, όλοι οι ειδικοί οι οποίοι καλούνται να αποφανθούν. Αλλά μια γνώμη για τη στάση της κυβέρνησης, σας παρακαλώ.

Έχω την εντύπωση ότι για άλλη μια φορά η πολιτεία είναι χωρίς σχέδιο, χωρίς κανέναν προγραμματισμό και απλώς ερμηνεύει τις καταστάσεις, γιατί να τις προλαβαίνει δεν μπορεί έτσι και αλλιώς. Αλλά νομίζω ότι αδυνατεί πλήρως αλλά και στοιχειωδώς να αντιμετωπίσει τα προβλήματα.

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 09:15

Αθήνα 9,84 fm

Συνέντευξη στην εκπομπή "Θα χυθεί άπλετο φως" με τον δημοσιογράφο Ηλ. Κανέλλη.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK