Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ

Το παζάρι των κακών ονείρων - Stephen King

Γνώρισα πριν αρκετά χρόνια τον Stephen King μέσα από "Το Αυτό", το πιο αλλόκοτο και τρομακτικό μυθιστόρημα που έχω διαβάσει ποτέ.

Έκτοτε τον ακολουθώ στα βιβλία του όσο μπορώ. Αν μπεις στο κλίμα του Stephen King, κλίμα αγωνίας και τρόμου αληθινού, με ήρωες κυριαρχημένους από τους δαίμονες τους και φυσικά αν μπορείς να το αντέξεις αυτό το κλίμα, θα περιμένεις κάθε φορά την έκδοση του καινούργιου βιβλίου του με ανυπομονησία.

Δεν ξέρω απ' τα βιβλία του και δεν θυμάμαι αν κάποια τα είδα πρώτα μεταφερμένα στο σινεμά και τα διάβασα στη συνέχεια. Σίγουρα πρώτα είδα τη Λάμψη, το Misery, το Shawshank, το Πράσινο Μίλι στο σινεμά και μετά πήρα στα χέρια μου το βιβλίο.

Αυτά ως εισαγωγή για το νέο θησαυρό "τρόμου" του Stephen King που διάβασα, "Το παζάρι των κακών ονείρων", μια σειρά διηγημάτων απίστευτων στην έμπνευσή τους.

Απολαύστε τα αλλά με προσοχή γιατί όπως λέει ο ίδιος ... δαγκώνουν.

to pazari ton kakon oneiron 9789604617807 1000 1245619  

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK