Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

Μπορεί να ακούστηκε ιδιαίτερα ελκυστική η είδηση πως σύντομα οι επιβάτες των οχημάτων του ΟΑΣΑ  θα μπορούν να απολαμβάνουν ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς πρόκειται να διατεθούν μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής 900 χιλ. ευρώ για να εγκατασταθεί δίκτυο wi-fi σε 2.030 οχήματα, ωστόσο ήχησε και ως ειρωνεία,  καθώς υπήρξε εν παραλλήλω και άλλη είδηση, που γνωστοποιούσε την καταγγελία ατόμου με ειδικές ανάγκες το οποίο κινείται με ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο πως όταν επιχείρησε να χρησιμοποιήσει τέσσερα διαφορετικά λεωφορεία του ΟΑΣΑ ήρθε αντιμέτωπο με τον πλήρη αποκλεισμό του, λόγω ανυπαρξίας ειδικής ράμπας.

Υπήρξε αντίστοιχη πρόβλεψη στο ΠΕΠ Αττικής για τον εφοδιασμό με σύγχρονα συστήματα εξυπηρέτησης αναπηρικών αμαξιδίων; Πόσα από τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ διαθέτουν ειδικές ράμπες που να λειτουργούν σωστά και πόσοι οδηγοί είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που οι βουλευτές από το ΠΟΤΑΜΙ, Γιώργος Αμυράς, Σπύρος Λυκούδης και Γρηγόρης Ψαριανός ζητούν απαντήσεις από τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών και από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.

Με τις αστικές συγκοινωνίες Αθήνας και Πειραιά να βρίσκονται υπό διάλυση, είναι τελικά στις προθέσεις της Κυβέρνησης να ασχοληθεί υπεύθυνα με τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν -οικονομική κατάρρευση, αποδεκατισμένος στόλος λεωφορείων και τρόλεϊ, ελλείψεις σε προσωπικό, τεράστια εισιτηριοδιαφυγή, είναι μερικά μόνο από αυτά- ή θα συνεχίσει να ασχολείται με την ψυχαγωγία του επιβατικού κοινού ώστε να ξεχνά την ταλαιπωρία του;

Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Συνέντευξη στην εκπομπή "Θα χυθεί άπλετο φως" με τον δημοσιογράφο Ηλ. Κανέλλη.

 «Ο κ. Τσίπρας μίλησε για την έξοδο για να πείσει ότι από τον Αύγουστο και μετά η χώρα αλλάζει σελίδα, αλλά την ιδιαίτερη διατύπωση της "καθαρής εξόδου" την απέφυγε με έντεχνο τρόπο» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης στον Αθήνα 9.84.

Του Σπύρου Λυκούδη

Υπό την τρέχουσα έννοια ο λαϊκισμός συνδέεται με τη δημαγωγία, το πολιτικό ψέμα και την εξαπάτηση των πολιτών.
Είναι, όμως, κάτι πολύ περισσότερο.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK