Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς

Ανακοίνωση των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς

Με την ανακοίνωση μας της 3ης Ιουλίου (χθεσινή) δηλώσαμε με σαφήνεια όλα όσα αποτυπώνουν την πολιτική μας στάση για τις εξελίξεις που προέκυψαν στη σχέση ΚΙΝ.ΑΛ.- Ποταμιού και επίσης δώσαμε σε γενικές γραμμές το πολιτικό μας στίγμα.

Το επαναλαμβάνουμε:

«Ανοίγεται μπροστά μας μια νέα φάση πυκνών εξελίξεων μέσα σε ένα ιδιαιτέρως σύνθετο πολιτικό περιβάλλον.

Οι Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς με δεδομένη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την πολιτική μας αυτονομία, θα πορευτούμε με γνώμονα πάντα τις αρχές, τις αξίες και τους στόχους της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Μεταρρυθμιστικής Αριστεράς.

Εκτιμούμε ότι η συγκρότηση στη χώρα μας μιας μεγάλης Δημοκρατικής Μεταρρυθμιστικής Παράταξης παραμένει ζητούμενο και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση».

Θέλουμε να γίνει σαφές ότι παραμένουμε σταθεροί στην κοινοβουλευτική συνεργασία μας με το Ποτάμι και παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις κινήσεις του. Δεν έχουμε όμως δεσμευτεί ποτέ ότι θα μετάσχουμε οργανικά στο συνέδριο που εξήγγειλε για τον Οκτώβριο ή σε άλλες ενδεχομένως επιλογές του.

Το πώς θα πορευτούμε θα το χαράξουμε με τις δικές μας διαδικασίες, έχοντας κατά νου πάντα τις βασικές μας στρατηγικές επιδιώξεις.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK