Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς

Κοινή Ανακοίνωση Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία με τους Μεταρρυθμιστές για την Δημοκρατία και την Ανάπτυξη

untitleduntitled1
Αθήνα, 12-10-2016


Οι Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία και οι Μεταρρυθμιστές για την Δημοκρατία και την Ανάπτυξη, συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν τα ζητήματα που έχουν προκύψει μετά τις αρνητικές εξελίξεις στο θέμα της συγκρότησης της ενιαίας μεταρρυθμιστικής και δημοκρατικής παράταξης.

Στο πλαίσιο γόνιμης ανταλλαγής απόψεων επιβεβαιώθηκε η σταθερή πολιτική βούληση και των δύο κινήσεων, να συμβάλλουν αποφασιστικά στην άρση των δυσκολιών και στην διατήρηση ανοιχτού διαλόγου ανάμεσα στις δυνάμεις του χώρου, για την ενότητα και τη διαμόρφωση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης. 

Στην συνάντηση πήραν μέρος από τις Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία, οι Νίκος Διακουλάκης, Παναγιώτης Ιωακειμίδης και Γιάννης Τούντας  και από τους Μεταρρυθμιστές για την Δημοκρατία και την Ανάπτυξη οι Γωγώ Κανελλοπούλου, Βασίλης Καπετανγιάννης και Σπύρος Λυκούδης.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK