Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Βίντεο

Το ατύχημα, αν υπάρξει, θα είναι η ολική καταστροφή

Συνέντευξη στο MEGA Σαββατοκύριακο

Σημεία από τη συνέντευξη:

- Οι ώρες είναι δραματικές. Μπορεί μέσα σε μερικά 24ωρα η χώρα να χει πέσει στην ξέρα. Το ατύχημα αν υπάρξει, θα ειναι η ολική καταστροφή.

- Θέλω να πω στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ που με ευκολία μιλάνε για ρήξη, ότι η χώρα έχει φτωχύνει δραματικά αλλά δεν έχει χρεοκοπήσει. Είναι άλλο πράγμα μία φτωχή Ελλάδα από μία ισοπεδωμένη πτωχευμένη Ελλάδα. Ας βρούμε μία λύση τώρα. ´Εστω και τώρα. Υπάρχει η κοινωνία που ανυσυχεί.

- Και η αντιπολίτευση πρέπει να προσέχει. Η εύκολη λύση είναι η εκδίκηση. Να τρίβει τα χέρια και να λέει «σας τα λέγαμε», «λουστείτε τα τώρα» κλπ. Αυτό μπορεί να ικανοποιεί αυτόν που το λέει αλλά δεν βοηθάει πουθενά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα όλοι είναι να σπρώξουμε την κυβέρνηση να βρει δρόμο. Και ο μοναδικός δρόμος είναι να επιχειρήσει έναν συμβιβασμό με τους δανειστές.

- Σήμερα φεύγει μία αντιπροσωπεία και πάει στις Βρυξέλλες. Δεν είναι τυχαία η σπουδή. Η Κυβέρνηση ελπίζω ότι συνειδητοποιεί το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο μας έχει οδηγήσει.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK