Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ

Ηχητικά

Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ 100,3 fm, στην εκπομπή "Ημερολόγιο" με τον δημοσιογράφο Π. Τσίμα

Ήθελα να κουβεντιάσουμε λίγο για το τι γίνεται. Μετέχετε σε ένα νέο πολιτικό σχηματισμό που του δώσατε το όνομα «Κίνημα Αλλαγής» και έχουμε όλοι την εντύπωση σαν όλοι που συμμετέχουν εκεί να μην το έχουν πάρει απόφαση ότι είναι σε έναν καινούργιο σχηματισμό. Δηλαδή μου έχουν κάνει εντύπωση μερικά πράγματα τώρα τελευταία. Συμβαίνει κάτι, βγάζει μια ανακοίνωση το Κίνημα Αλλαγής, βγάζει μια ανακοίνωση το Ποτάμι, βγάζει και μια ξεχωριστή ανακοίνωση η ΔΗΜΑΡ. Έχει αποφασιστεί, το έχουν πάρει απόφαση όλοι ότι είναι σε έναν καινούργιο πολιτικό σχηματισμό ή αυτό είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση;

Υπάρχουν ιδιαιτερότητες σε αυτό το ζήτημα και νομίζω ότι η ερώτηση ανοίγει ένα θέμα που θα έπρεπε να πω πολλά και ίσως και ο χρόνος δεν μας παίρνει. Έχει να κάνει με το πώς αντιλαμβάνεται κάποιος τον φορέα στον οποίο λειτουργούμε ως πρόσωπα και ως χώροι. Εγώ έχω δώσει έναν πολιτικό ορισμό σε αυτή τη συνάντηση που νομίζω ότι είναι ακριβής και πιστεύω ότι με βάση τις εξελίξεις μάλλον δικαιώνομαι για αυτό που λέω.

Συνέντευξη στο Ραδιόφωνο 24/7 88,6 fm και στους δημοσιογράφους Β. Σκουρή και Αγγ. Σπανού

Ένα από τα θέματα της ημέρας είναι και το θέμα με το νομοσχέδιο για τις υιοθεσίες. Η κυβερνητική πλειοψηφία έχει πάλι σοβαρό πρόβλημα, όπως έχει κάθε φορά που έρχεται ένα τέτοιο θέμα. Εσείς ως Ποτάμι και ως Κίνημα Αλλαγής θα ψηφίσετε ή όχι;

Θα σας πω ως Ποτάμι πως σκεφτόμαστε, επειδή είμαι και εισηγητής στο Νομοσχέδιο. Θα αντιμετωπίσουμε το νομοσχέδιο σε όλη του την έκταση διότι δεν είναι μόνο το επίμαχο θέμα πάνω στο οποίο έχουν υπάρξει διαφωνίες. Υπάρχουν και άλλα ζητήματα ενδιαφέροντα που μπορούν να γίνουν εύκολα αποδεκτά, υπάρχουν και άλλα που θέλουν πολλή συζήτηση.  Θα κάνω προσπάθεια να αναφερθώ σε όλα τα ζητήματα και όλες τις πλευρές, κρατώντας την τελική επιφύλαξη που έχουμε όλοι για το πώς θα ψηφίσουμε στην ολομέλεια, αλλά καταρχήν θα δηλώσω ότι είμαστε θετικοί γενικώς.

Συνέντευξη στην εκπομπή ''Τα πρόσωπα του Σαββατοκύριακου'' με την δημοσιογράφο Μ. Νικόλτσιου

Συνέντευξη στο Ραδιόφωνο 24/7 και στους δημοσιογράφους Α. Φουρλή και Ι. Χασαπόπουλο

Για την πτώση του Μιράζ και το πώς πρέπει να αντιμετωπισθούν όλα όσα λέγονται και γράφονται

Εκφράζω όπως και όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες την οδύνη μου για τον χαμό του παλικαριού. Θα κρατάμε στην μνήμη μας τον Έλληνα πιλότο με σεβασμό και τιμή. Χρειάζεται όμως σοβαρότητα και προσοχή στις αντιδράσεις και τα σχόλια, σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που περνάμε με την γείτονα χώρα. Επισημαίνω την υπεύθυνη και ψύχραιμη στάση και δήλωση για το θέμα του Αλέξη Τσίπρα και θεωρώ θετική την συνομιλία του με τον Τούρκο πρωθυπουργό.

Πάσχα με Μουσική

Εκπομπή στο Θέμα 104,6 fm με τους Γιώργο Κουβαρά, Κατερίνα Δούκα και Γιώργο Πιέρρο

Πάσχα με Μουσική

Τη Δευτέρα 9 Απριλίου από τις 2 μ.μ. μέχρι τις 4 μ.μ. στο ΘΕΜΑ 104.6 FM και στην εκπομπή «Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη…» με τους Γιώργο Κουβαρά, Κατερίνα Δούκα και Γιώργο Πιέρρο, ο Σπύρος Λυκούδης βάζει και σχολιάζει μουσικές και τραγούδια που αγαπάει! 

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK