Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Γραπτές Συνεντεύξεις

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα 104,6 fm

Συνέντευξη στους δημοσιογράφους Κ. Δούκα και Γ. Πιέρρο

Για την έκρηξη βόμβας στο Εφετείο Αθηνών

Προφανώς υπάρχει ζήτημα με τα σχεδόν καθημερινά φαινόμενα βίας. Πολύ περισσότερο όταν αυτά έχουν και δολοφονικά στοιχεία όπως η συγκεκριμένη επίθεση στο Εφετείο Αθηνών. Κριτικές μπορεί να ασκηθούν για τις πολιτικές που ασκεί η Κυβέρνηση σ αυτά τα θέματα, αλλά να συνδέεται η επίθεση αυτή με ευθείες κυβερνητικές ευθύνες για τέτοιου τύπου επιθέσεις δεν είναι απλώς υπερβολή, είναι απόλυτο λάθος.

Για τη στάση των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων του νέου φορέα στη χθεσινή ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς

Στα ζητήματα των πλειστηριασμών και την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες του Νέου Φορέα, επεξεργάζονται συγκεκριμένη πρόταση που αντιμετωπίζει, κατά τη γνώμη μου, το σοβαρό αυτό θέμα με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα στη βάση πάντα της υπεράσπισης των χρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών.

Για την χθεσινή ανακοίνωση του Πολιτικού Συμβουλίου του Νέου Φορέα ότι αναλαμβάνω τον συντονισμό του Προσυνεδριακού Διαλόγου

Αυτό που γράφεται σήμερα στα Μέσα ότι αναλαμβάνω την ευθύνη του Προσυνεδριακού Διαλόγου του Νέου Φορέα δεν είναι ακριβές. Δεν συζήτησε κανένας μαζί μου κάτι τέτοιο για να έχει τη γνώμη μου, το έμαθα ως απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου χωρίς να το γνωρίζω και προφανώς δεν ισχύει.

Για την μελλοντική του πορεία στο νέο φορέα

Έχω κάνει τέτοιον αγώνα τα προηγούμενα δύο χρόνια ώστε να δημιουργηθεί ο νέος φορέας της Δημοκρατικής Παράταξης, ώστε είναι απολύτως σαφές ότι θα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, ενεργά αυτή την προσπάθεια.

Ενδιαφέροντα άρθρα

23.05.2023

Μετά τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, τι; του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.05.2023

Το τέλος του καιροσκοπικού ριζοσπαστισμού, του Β. Βαμβακά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK