Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ

Ομιλίες

Αγαπητοί φίλοι,

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας να παραβρεθώ και να μιλήσω στο Συνέδριο. Το Συνέδριο της ΔΗΣΥ διεξάγεται σε μια πολυσύνθετη πολιτική συγκυρία εντός και εκτός της χώρας και τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις του νομίζω ότι αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το σύνολο των προοδευτικών πολιτών.

Του Σπύρου Λυκούδη

 
Αγαπητοί φίλοι,

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα που ο Μάκης με κάλεσε να συμμετάσχω απόψε στην παρουσίαση του βιβλίου του.

Ελπίζω να μη χάσω τα λόγια μου, γιατί δεν μου είναι καθόλου εύκολο να αποφύγω τη συναισθηματική φόρτιση όχι μόνο λόγω της φιλικής πρόσδεσης με τον ίδιο αλλά και λόγω των αναφορών σε στενούς φίλους και στα πολιτικά γεγονότα στα οποία εμπλακήκαμε από κοινού στη μακρά περίοδο που καλύπτει το βιβλίο του.

Συντρόφισσες και Σύντροφοι,

Αγαπητοί φίλοι Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς,

Καλωσορίζω όλες και όλους τους Συνέδρους στη Β’ Πανελλαδική μας Συνδιάσκεψη. Ιδιαίτερα όσους έκαναν το κόπο και το ταξίδι από πολλές γωνιές της χώρας για να συμμετάσχουν και να συνεισφέρουν σήμερα στις εργασίες μας. Μας τιμούν ιδιαίτερα με την παρουσία τους. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Κυρίες και Κύριοι,

Αγαπητοί φίλοι,

Το βιβλίο της Μιλένας Αποστολάκη που συζητάμε σήμερα έχει εξαιρετικά επίκαιρο χαρακτήρα, μολονότι αποτελείται από άρθρα και αναρτήσεις της των 2 τελευταίων ετών. Κι αυτό διότι τα θέματα τα οποία πραγματεύεται εξακολουθούν να παραμένουν στην επικαιρότητα και θα εξακολουθήσουν, εάν η χώρα δεν αλλάξει πορεία.

Ενδιαφέροντα άρθρα

30.07.2017
Η ελπίδα σε αποδρομή, του Π. Μαρτινίδη
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30.07.2017

Η Μεταπολίτευση που μισήσαμε, του Σ. Πολυμίλη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
16.07.2017
Πιπέρι στο στόμα, του Π. Τσίμα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ