Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ

Άρθρα-Δηλώσεις

Έφυγε σήμερα από την ζωή η Ντόρα Θεοδωροπούλου, η επί πολλά χρόνια στενή μου συνεργάτις στην ΕΑΡ και στον Συνασπισμό. 
Αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη την καλή μου φίλη, την καλή συντρόφισσα, την γλυκιά μου Ντόρα. 

Τρία χρόνια σήμερα χωρίς τον Κώστα Κάρη.
Τρία χρόνια χωρίς τον ακριβό μας σύντροφο.
Μαζί μας μέχρι την τελευταία του στιγμή ο Κώστας, για να κρατήσουμε ζωντανές τις αξίες της δικής μας Αριστεράς, που την εγκατέλειπαν πολλοί εντός και εκτός τειχών.
Η σκέψη μας κοντά του σήμερα.

Του Σπύρου Λυκούδη

Η πολιτική κατάσταση στη χώρα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Το πολιτικό κλίμα επιβαρύνεται τη στιγμή που χρειάζεται η μεγαλύτερη δυνατή συνεννόηση και προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν οι διαχρονικές παθογένειες, οι γενεσιουργές αιτίες του τέλματος και της παρακμής.

Αποσπάσματα από την ομιλία του Μπάμπη Λυκούδη, που δεν είναι πια κοντά μας, στο πολιτικό μνημόσυνο  στα 40 χρόνια από την δολοφονία του Σωτήρη Πέτρουλα

Ο Σωτήρης Πέτρουλας ήταν γενναίος και καλόβολος. «Αλίμονο σε εκείνους που έτυχε να ζήσουν σε ενδιαφέρουσα εποχή». Η εποχή ήταν αναμφισβήτητα ενδιαφέρουσα, συναρπαστική.

Ο Σωτήρης Πέτρουλας, ήταν γενναίος, ήταν καλόβολος και είχε μεγάλη προσήλωση στο λαό: ήταν παιδί του λαού που αγαπούσε. Γαλήνιος, υπομονετικός, με πλατιούς ορίζοντες και απέραντους οραματισμούς, αναδείχθηκε στη δίνη της λαϊκής έκρηξης. Αυτοί οι οραματισμοί είναι που μας κρατάνε όρθιους και συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε.

Ενδιαφέροντα άρθρα

30.07.2017
Η ελπίδα σε αποδρομή, του Π. Μαρτινίδη
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30.07.2017

Η Μεταπολίτευση που μισήσαμε, του Σ. Πολυμίλη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
16.07.2017
Πιπέρι στο στόμα, του Π. Τσίμα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ