Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
Ημερολόγιο - Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 17:02

H νέα Κεντροαριστερά πρωταγωνιστής ως ενιαίος πολιτικός φορέας

Συνέντευξη στο xrimaonline.gr και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Βέλμαχο

Πως θεωρείτε ότι ξεκινά η διαδικασία για την εκλογή αρχηγού στην κεντροαριστερά; Πότε πιστεύετε ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί το χρονοδιάγραμμα για την επόμενη μέρα;

Ξεκινάμε με ανακόλουθο και παράδοξο τρόπο. Εκλέγεται ηγέτης πριν υπάρξει ο πολιτικός φορέας στον οποίο θα ηγηθεί. Έχω διατυπώσει πολλές φορές την ένστασή μου σε μια τέτοια διαδικασία αλλά δεν εισακούστηκα. Την επομένη πάντως της εκλογής αρχηγού πρέπει να ξεκινήσει μια προσεκτική, σοβαρή και υπεύθυνη κεντρική πολιτική συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων, κινήσεων και παραγόντων που συγκροτούν αυτόν τον χώρο, για να διατυπωθούν τα επόμενα βήματα και το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μέχρι το Συνέδριο που θα ιδρύσει τον νέο φορέα.

Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 12:56

Πρέπει να διασφαλίσουμε όλους τους δυνατούς τρόπους για να μετάσχει μαζικά η κοινωνία στην εκλογή για τον αρχηγό της Κεντροαριστεράς

Συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1 FM και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο

Πώς είδατε την υποψηφιότητα Θεοδωράκη;

Θετικά προφανώς. Ξέρετε ότι έχω προσπαθήσει όλο το προηγούμενο διάστημα με επιμονή και υπομονή και με αλληλεγγύη και συναδελφικότητα απέναντι στο Ποτάμι και στον Σταύρο να πείσω τους φίλους μας εκεί ότι έπρεπε να μετάσχουν στην μεγάλη προσπάθεια του ευρύτερου χώρου, της ευρύτερης Παράταξης. Από την ώρα που αυτή η προσπάθεια που έκανα παίρνει σάρκα και οστά, το Ποτάμι μετέχει και ο Σταύρος είναι υποψήφιος, αυτό δεν μπορεί παρά να με καθιστά ικανοποιημένο.

Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 11:15

Παραπολιτικά 90,1 FM

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ανδ. Παπαδόπουλο.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK